Kurser

Ved Følelses-Konsulenterne

Kurser

Vi hjælper børn videre - et kursus for alt pædagogisk personale ved Følelses-Konsulenterne
Vi hjælper børn videre

Kurset hjælper med at udvikle børns forståelse og handlemåder på de følelser, som de oplever i krop og sind. Særligt de negative følelser som fylder i børnene. Der bliver lagt vægt på at give børnene følelsesmæssige færdigheder, så børnene får mulighed for at udvikle sociale kompetencer og afbalancere sine følelsesmæssige tilstande.

Følelsernes konto - Workshop i dit dagtilbud til hele personalegruppen ved Følelses-Konsulenterne
Følelsernes konto

I vores pædagogiske miljøer og dagligliv står vi over for en række udfordringer, der påvirker både børn og voksne. En af de vigtigste mål i denne sammenhæng er at forvandle børns negative følelser til positive følelser og give dem den selvtillid og tillid, de behøver for at trives og udvikle sig. 

Kursus for medhjælpere og vikarer i dagtilbud ved Følelses-Konsulenterne
Kursus for medhjælpere og vikarer

Hvis du vil tage noget af arbejdspresset fra dit faste pædagogiske personale, så send dine nyansatte medhjælpere og vikarer på kursus i dette praksis og -handlingsorienterede kursus. Kursusdeltagerne vil få en baggrundsviden, som de kan bruge direkte i hverdagen.

Kurser og workshops ved Følelses-Konsulenterne
Når svære følelser sætter sig i kroppen

I dagens samfund er det ikke ualmindeligt at støde på børn i dagtilbud, der oplever mavepine, følelsesmæssig ubehag, eller som hyppigt klager over negative følelser. Disse symptomer kan være tegn på, at børnene står over for udfordringer i deres følelsesmæssige trivsel, og det er vigtigt at tackle dette problem på en effektiv måde. 

Pædagogisk indretning i dagtilbuddet - kursus ved Følelses-Konsulenterne
Pædagogisk indretning i dagtilbuddet

En workshop hvor vi rent fysisk kommer ud i jeres dagtilbud, vi præsenterer faglig viden, inspirerer jer til at indrette pædagogisk, så det er let aflæseligt for børnene hvor og hvad der kan leges. Pædagogik og læring kommer i højsædet, derved kommer der mere ro på børnene og de vil lege bedre sammen.

To dages pædagogisk kursus for medhjælpere - kursus ved Følelses-Konsulenterne
To dages pædagogisk kursus for medhjælpere

Mange pædagogmedhjælpere bliver udfordret i forhold til hvordan legen faciliteres, hvordan konflikter håndteres og hvordan de møder børnene på det følelsesmæssige plan. Derfor har vi sammensat dette 2 x 3 timers kursus for medhjælpere og vikarer.

Følelses-konsulenterne afholder konflikthåndterings kursus for forældre
Forældrekurser

Er du i tvivl om hvordan du bedst mulig konflikthåndterer hjemme hos dig?

Er du i tvivl om hvordan du sætter rammer for dit barn i hverdagen?

Så er du ikke den eneste der har det sådan.

Vores private forældrekurser med emnerne konflikthåndtering og rammesætning vil give dig en større sikkerhed i din rolle som forældre.

Der er plads til spørgsmål om det er plager dig eller det som du er i tvivl om.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.