Om os

Følelses-Konsulenterne

"Vi hjælper børn videre"

Hvem er vi?

Følelses-konsulenterne er et samarbejde mellem Benthe Bagshaw og Birgit Springer. Vi har begge mange års praktisk erfaring, som henholdsvis Folkeskolelærer, AKT- lærer, ressourcelærer, pædagog og voksen underviser. Vi har begge flere kurser indenfor specialundervisning og børns trivsel.

Alt det vi underviser i, har vi selv haft” hands-on”. Så vi ved hvad vi taler om.

Vi praktiserer de teorier vi afholder vores kurser og foredrag om. Det er derfor let og tilgængeligt, at deltage på vores kurser og workshops. Vi gør det praksisnært med mange eksempler fra hverdagen.

At hjælpe børn til, at have så dejlig en barndom som muligt er en af drivkræfterne for os.

Dette indebærer, at der er veluddannede voksne, tryghed, ro, autentiske voksne, læring på niveau, stabilitet, sjov og glæde, som nogle af de vigtigste faktorer.

Vores metoder tager udgangspunkt i, at børnene skal opleve flest positive følelser i udviklingsprocessen, så der skabes unikke resultater.

Vi har gennem hele vores arbejdsliv arbejdet for, at fremme trivsel for børn. Vi er anerkendende i vores tilgang til mennesker, store som små.

Vores drivkraft er at hjælpe børn, dagtilbud og kommuner til at understøtte børnenes trivsel, overskud, glæde og få ro i nervesystemet og derved blive aktive deltagende samfundsborgere.

Hvorfor vælge os?

Vi har hver +25 års erfaring som pædagog og som lærer og har derved en solid viden og erfaring med børns udvikling, både indenfor børn følelser og deres generelle udvikling.

Vi formidler, underviser og medinddrager personalet med praksisnære metoder, der kan overføres direkte til hverdagen.

Metoderne er velafprøvede, resultatgivende og skaber omgående ændring af adfærd, hvilket giver positive resultater i dagtilbuddet.

Personalet får redskaber til, at hjælpe børn med at komme i balance med deres følelsesmæssige liv, så mavepine, uro og mistrivsel forebygges.

Om os og vores baggrund

Benthe Bagshaw

Benthe er uddannet Folkeskolelærer fra Frederiksberg Lærerseminarium, hun har været lærer i den danske folkeskole og friskole i over +25 år, hvor hun primært har arbejdet med de yngste børn. Her har hun blandt andet høstet stor erfaring med børns behov, indenfor følelsesmæssig udvikling og trivsel. Derforuden er hun specialundervisningslærer, ressource-lærer og AKT-lærer af uddannelse og erfaring. Hun er uddannet Tanke-Felt Terapeut (TFT) og Meta sundheds analytiker fra Mygind Institute.

Benthe er forfatter til: ”Bogen om Futji”

Birgit Springer

Birgit er uddannet pædagog fra Viborg pædagog Seminarium og uddannet Voksen underviser fra Silkeborg Seminarium, hun har derforuden taget en PD i special pædagogik. Birgit har arbejdet som pædagog og ressource pædagog i over +25 år. Hun har været pædagogisk konsulent i kommuner og har høstet stor erfaring som rådgiver og pædagogisk sparringspartner. Birgit har en solid viden og erfaring med børns følelsesmæssige udvikling og trivsel.

Birgit er forfatter til bogen: ”Hvem kan- Du kan!”

Begge bøger bruges på kurset :” Vi hjælper børn videre”

Vi arbejder et lag dybere, end det, der først viser sig at være synligt. Det er her løsningen findes!

Kurser for dagtilbud og kommuner ved Følelses-Konsulenterne
Udtalelser fra tidligere kursister:
Der er rart at I kender vores fag og ved hvad vi taler om, og hvordan vores hverdag er og hvilke problematikker vi står i.
Vi har fået nye inspirerende pædagogiske tilgange i forhold til konflikthåndtering, hvor barnet også kan få en læring i konflikten.
Jeg vil bruge metoderne.
Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.